Multinacional Alemanya

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Multinacional Alemanya, situada a Barcelona, dedicada a l'assessorament independent i multitemàtic en totes les cuestions relatives a la previsió financera: Cobertures de risc personal i patrimonial, estalvi a curt, mig i llarg termini, escurçament d'hipoteca, jubilació, autònoms…

Treball a Màrketing i Publicitat

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Empresa de recent constitució del sector de la bellesa, necessita incorporar un/a professional de màrketing per a encarregar-se de la supervisió de la comunicació externa i el màrketing digital.

Vacant departament d'Importació

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Empresa familiar dedicada a la importació de productes electrònics del sudest asiàtic a Europa, demanda un administratiu/iva per a gestionar comandes, coordinar embarcaments, control de terminis d'entrega, sol·licitut de preus, mostres, coordinar amb navilieres o altres transitaris, contacte amb agents d'aduanes, etc.

Pràctiques laborals d'Auxiliar administratiu

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Agència de comunicació i RRPP amb oficina a Barcelona, Madrid i Londres, demanda una Auxiliar Administrativa que doni suport al Departament Administratiu i Financer.

Funcions: Contabilització d'apunts i movimients de l'empresa. Mantenimient d'excels relacionats amb la contabilitat. Conciliacions de comptes. Altres tasques pròpies del departament.

Assistent de Vendes

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Fundació de desenvolupament socioeconòmic busca assistent de vendes per a insertpoint. Es demana cicle formatiu de grau mig o Superior en especialitat tècnica o de negocis.

AQUEST LLOC FA US DE COOKIES I TECNOLOGIES SIMILARS.

Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que n'accepta el seu us.