• 93 412 54 55
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anglès

Has intentat alguna vegada aprendre anglès i no ho has aconseguit?

Els idiomes no poden estudiar-se com qualsevol altra matèria. La capacitat d'entendre i expresar-se en una altra llengua s'adquireix per mitjà de la repetició, tant escoltant com parlant.

Des d'AF Centre d'Estudis, aprofitant la nostra experiència en formació, hem sel·leccionat la plataforma d'aprenentatge d'idiomes Tell Me More® per a implementar la nostra oferta formativa d'idiomes perquè:

  • Permet un veritable aprenentatge individualitzat.
  • Disposa de contingut adaptat a tots els nivells.
  • Permet una progressió significativa del nivell dels estudiants.
  • Pot utilitzar-se per a preparar-se per a exàmens de certificació.
  • Inclou els recursos Euronews® i Converses virtuals®.
  • Permet un aprenentatge totalment mòbil, tant accedint des de smartphones amb Windows™ Mobile com exportant recursos a altres dispositius.
  • Es compatible amb PC i Mac i s'hi pot accedir mitjançant els principals navegadors d'Internet.

Logo Tellmemore

Dirigit a

El campus on-line Tell me More® realitza una prova de nivell a cada nou usuari, aixídes del primer moment gaudiràs d'un curs adaptat al teu nivell, tant si és bàsic o nul com si només necessites ampliar vocabulari i milllorar la teva pronunciació.

Durada

Gaudiràs d'accés complet a la plataforma de formació durant un any. La dedicació, i per tant el nivell adquirit, els decideixs tu.

Metodologia

Es tracta d'una plataforma d'aprenentatge d'idiomes basada en Internet, així que tot el que necesitaràs serà un ordinador (Windows o Mac, amb altaveus i micròfon) i connexió a internet.

El següent vídeo demostra de manera pràctica què trobaràs una vegada accedeixis a la plataforma d'aprenentatge d'idiomes.

Para poder visualizar correctamente el vídeo es necesario tener activado JavaScript y disponer de Adobe Flash Player. Si tiene JavaScript activado y no se visualiza el contenido, descarge la versión más actualizada de Flash Player.

En cas que no visualitzi correctament el vídeo, pot accedir-hi en el següent enllaç: Demo TellmeMore.


AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es