Alemany

La llengua que es parla al país que és motor econòmic d'Europa. Conèixer l'alemany et pot obrir moltes portes i possibilitats en les multinacionals amb seu al nord del continent.

Els idiomes no poden estudiar-se com qualsevol altra matèria. La capacitat d'entendre i expresar-se en una altra llengua s'adquireix per mitjà de la repetició, tant escoltant com parlant.

Des d'AF Centre d'Estudis, aprofitant la nostra experiència en formació, hem sel·leccionat la plataforma d'aprenentatge d'idiomes Tell Me More® per a implementar la nostra oferta formativa d'idiomes perquè:

  • Permet un veritable aprenentatge individualitzat.
  • Disposa de contingut adaptat a tots els nivells.
  • Permet una progressió significativa del nivell dels estudiants.
  • Pot utilitzar-se per a preparar-se per a exàmens de certificació.
  • Inclou els recursos Euronews® i Converses virtuals®.
  • Permet un aprenentatge totalment mòbil, tant accedint des de smartphones amb Windows™ Mobile com exportant recursos a altres dispositius.
  • Es compatible amb PC i Mac i s'hi pot accedir mitjançant els principals navegadors d'Internet.

Logo Tellmemore

Dirigit a

El campus on-line Tell me More® realitza una prova de nivell a cada nou usuari, així des del primer moment gaudiràs d'un curs adaptat al teu nivell, tant si és bàsic o nul com si només necessites ampliar vocabulari i milllorar la teva pronunciació.

Durada

Gaudiràs d'accés complet a la plataforma de formació durant un any. La dedicació, i per tant el nivell adquirit, els decideixs tu.

Metodologia

Es tracta d'una plataforma d'aprenentatge d'idiomes basada en Internet, així que tot el que necesitaràs serà un ordinador (Windows o Mac, amb altaveus i micròfon) i connexió a internet.

El següent vídeo demostra de manera pràctica què trobaràs una vegada accedeixis a la plataforma d'aprenentatge d'idiomes.

Para poder visualizar correctamente el vídeo es necesario tener activado JavaScript y disponer de Adobe Flash Player. Si tiene JavaScript activado y no se visualiza el contenido, descarge la versión más actualizada de Flash Player.

En cas que no visualitzi correctament el vídeo, pot accedir-hi en el següent enllaç: Demo TellmeMore.

AQUEST LLOC FA US DE COOKIES I TECNOLOGIES SIMILARS.

Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que n'accepta el seu us.