Multinacional Alemanya

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Multinacional Alemanya, situada a Barcelona, dedicada a l'assessorament independent i multitemàtic en totes les cuestions relatives a la previsió financera: Cobertures de risc personal i patrimonial, estalvi a curt, mig i llarg termini, escurçament d'hipoteca, jubilació, autònoms…

Pràctiques laborals d'Auxiliar administratiu

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Agència de comunicació i RRPP amb oficina a Barcelona, Madrid i Londres, demanda una Auxiliar Administrativa que doni suport al Departament Administratiu i Financer.

Funcions: Contabilització d'apunts i movimients de l'empresa. Mantenimient d'excels relacionats amb la contabilitat. Conciliacions de comptes. Altres tasques pròpies del departament.

Vacant departament d'Importació

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Empresa familiar dedicada a la importació de productes electrònics del sudest asiàtic a Europa, demanda un administratiu/iva per a gestionar comandes, coordinar embarcaments, control de terminis d'entrega, sol·licitut de preus, mostres, coordinar amb navilieres o altres transitaris, contacte amb agents d'aduanes, etc.

Treball a Màrketing i Publicitat

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Empresa de recent constitució del sector de la bellesa, necessita incorporar un/a professional de màrketing per a encarregar-se de la supervisió de la comunicació externa i el màrketing digital.

Assistent de Vendes

DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA

Fundació de desenvolupament socioeconòmic busca assistent de vendes per a insertpoint. Es demana cicle formatiu de grau mig o Superior en especialitat tècnica o de negocis.

AQUEST LLOC FA US DE COOKIES I TECNOLOGIES SIMILARS.

Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que n'accepta el seu us.