• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 9 - 18.30h

AVISOS DE SECRETARIA

Informació del Centre d'Estudis pels seus alumnes

Acte públic d'assignació de places vacants

Us informem que, d'acord amb la normativa per la preinscripció i matriculació als cicles formatius del curs 2023 — 2024, publiquem les dades corresponents a l'acte públic d'assignació de places vacants pels cicles de grau superior que s'assenyalen a continuació i al que podran presentar-se tots aquells inscrits a la llista d'espera, ja sigui de forma personal o per persona suficientment autoritzada*.

Un cop iniciat l'acte, l'assignació de plaça es farà per estricta ordre de llista d'espera. Tots aquells interessats que no hagin assistit a l'acte públic perdran el dret a obtenir plaça.

Acte públic d'assignació de places vacants

Cicle: Màrqueting i Publicitat de Grau Superior (CMD0)
Torn: Matí
Dia: 26 de juliol de 2023
Hora: 11 hores
Lloc: Secretaria del centre, al carrer de Fontanella, 19 de Barcelona
Places vacants: 6 ordinàries i 1 NEE

* Les persones interessades podran assistir personalment, aportant el seu DNI o representats per algú que aporti una autorització escrita i signada acompanyada d'una fotocòpia del DNI del representat.

 

Llistats definitius 23—24

Ja teniu disponibles els llistats definitius d'alumnes admesos i en llista d'espera al nostre centre ☺. Podeu trobar-les a la pàgina de preinscripcions de l'apartat de SECRETARIA. Molta sort i donem la benvinguda a les persones que hagin aconseguit plaça 🎉🎊👏👏.

Us recordem que les persones que hagin aconseguit plaça han de formalitzar la matrícula entre el 19 i el 24 de juliol o perdran la seva plaça.

Beques 2023 — 2024

Beques d'estudis 2023-2024 per FP, Batxillerat i altres estudis no universitaris 

Aquest any el termini per a la presentació de sol·licituds de les beques serà des del 27 de març al 17 de maig de 2023. Podeu accedir a la web del Ministeri d'Educació  per obtenir-ne més informació i realitzar els tràmits de sol·licitud.

Novetats d'aquesta convocatòria

Demana-la encara que no sàpigues el que estudiaràs (posa els estudis que consideris més probables) o fins i tot si no saps encara si estudiaràs o no. I no et preocupis, que al setembre podràs tornar a entrar a la teva sol·licitud i canviar els estudis que vas posar. Si no demanes la teva beca en aquest termini, ja no la podràs demanar més tard.

Preinscripcions 23—24

Pàgina d'Informació de Preinscripcions.

Del 26 maig a l'1 de juny de 2023 podreu realitzar la vostra preinscripció ✍️ al nostre centre pels cicles concertats presencials:

Des 👉d'ara mateix ja pots matricular-te als CFGS de Transport i LogísticaDocumentació i Administració Sanitària (presència i distància) i al CFGS de Publicitat i màrqueting a distància.

 

CFGS

Administració i Finances

ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Més Informació

CFGS

Comerç Internacional

COMERÇ INTERNACIONAL

Més Informació

CFGS

Transport i Logística

TRANSPORT I LOGÍSTICA

Més Informació

CFGS

Màrqueting i publicitat

MARQUETING I PUBLICITAT

Més Informació

CFGS

Doc. i Admin. Sanitària

DOCUMENTACIÓ I ADMINISTRACIÓ SANITÀRIA

Més Informació
AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es