• 93 412 54 55
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Servei de recursos humans per a les empreses

AF posa a disposició de les empreses el servei de recerca d'alumnes per a la realització de pràctiques en empreses així com per a la incorporació laboral d'alumnes que ja han finalitzat els seus estudis.

Les empreses interessades poden realitzar les seves sol·licituds indicant si desitgen alumnes en pràctiques o rebre informació sobre els diferents perfils professionals i acadèmics d'alumnes ja graduats que integren la borsa de treball.

Les dades de l'empresa i l'oferta es donaran d'alta a la plataforma de borsa de treball d'AF Centre d'Estudis.

Només han d'indicar el perfil professional de l'oferta de pràctiques o de treball en els següents formularis:

 

Demanda d'alumnes per a la realització de pràctiques

EMPRESA

Dades empresa

Dades d'ubicació de l'empresa

CENTRE DE TREBALL

Dades del centre

Dades d'ubicació del centre de treball

Dades activitat

Dades de contacte del representant de l'empresa

Dades del tutor del conveni


La relació alumne-empresa no és laboral i serà d'un màxim de 350 a 410 hores segons el programa. No existeix alta a la seguretat social i l'alumne queda cobert per l'assegurança escolar. No existeix obligació retributiva. Les quantitats que, en el seu cas, es poguessin atorgar a l'alumne ho seran sempre en concepte d'ajut a l'estudi. És imprescindible la prèvia signatura d'un conveni de col·laboració amb el centre d'estudis i el seguiment de les obligacions tutorials a que fa referència la legislació educativa.

El centre facilita els currículums dels alumnes que han finalitzat els seus estudis segons el perfil professional demanat per l'empresa.