• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 9 - 18.30h

LA NOSTRA HISTÒRIA

AF Centre d'Estudis és una institució privada i laica, fundada l'any 1966 a Barcelona amb el nom d'Acadèmia Fontanella i que desenvolupa la seva tasca formativa des de fa més de 50 anys en el camp de la Formació Professional de qualitat.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Creiem fermament en un tracte personal, proper i familiar amb els nostres alumnes, i gràcies a les dimensions de l'escola ho podem dur a terme amb excel·lència.

Els valors d'AF es fonamenten en el personal docent i administratiu que formen part de l'entitat, en els valors professionals i humans, en el treball del dia a dia, afavorint amb la seva feina el prestigi de la nostra institució, sempre a la recerca de poder garantir la millor formació professional integral dels alumnes.

Pots consultar el nostre Projecte Educatiu en aquest document.

OBJECTIUS DEL CENTRE

L'objectiu del centre és aconseguir que els alumnes que volen formar part del món del treball amb garanties d'integració i alta especialització ho aconsegueixin.

En els darrers anys AF Centre d'Estudis ha fet un esforç per desenvolupar les branques de major creixement i valoració professional en el món de l'empresa com són l'Administració i les Finances, el Màrqueting o el Comerç Internacional, totes elles especialitats capdavanteres i amb un progressiu creixement de la seva demanda. Recentment, atents al creixement dels diversos sectors, s'han començat a ofertar cursos de Logística i Transport i de Documentació Sanitària.

A AF Centre d'Estudis sempre tenim les portes obertes.
Pots venir a informar-te i a visitar el centre de Dilluns a Divendres de 10 a 18h.
T'esperem!

Geralitat de Catalunya Centre Homologat i Concertat

Visita Virtual

al centre

Visita Virtual

Visita virtualment les instal·lacions d'AF, i coneix els serveis que t'oferim

Visitar

CLAUSTRE

DE PROFESSORS

CLAUSTRE DE PROFESSORS

Coneix als docents del centre.

Més Informació

50 anys Formant Professionals

Guardó 50 anys Cambra de Comerç Barcelona

L'octubre de 2016 la Cambra de Comerç Industria i Navegació de Barcelona va fer entrega a AF Centre d'Estudis  de la placa commemorativa del 50è aniversari de la fundació del centre a Barcelona.

A la teva disposició

Quan vinguis a AF Centre d'Estudis sempre trobaràs una persona disposada a ajudar-te
Ana Martínez
Ana MartínezCap de Secretaria
Ana Martínez
Ana MartínezCap de Secretaria

La nostra experta en Cicles Formatius

L'Ana és la cap de secretaria del centre i ningú com ella coneix els detalls del nostre Centre d'Estudis. A més l'Ana gestiona la comptabilitat del centre i els cobraments de les matrícules. La podràs trobar als matins i a les tardes.

Ruth Raga
Ruth RagaAtenció a l'alumne
Ruth Raga
Ruth RagaAtenció a l'alumne

A la Ruth li podràs demanar qualsevol informació sobre AF.

Ella gestiona les informacions i matriculacions de l'escola. A més també s'ocupa de mantenir al dia l'Instagram i el Facebook del centre d'estudis. La podràs trobar als matins i a les tardes.

Silvia Moraga
Silvia MoragaAtenció a l'alumne
Silvia Moraga
Silvia MoragaAtenció a l'alumne

La Silvia també et resoldrà qualsevol dubte que tinguis

Tot i dedicar-se més a la informació de IUSC (el nostre centre d'estudis superiors) la Silvia coneix a la perfecció els temes d'AF. També forma part del departament de màrqueting d'ambdós centres, i gestiona les xarxes socials de IUSC. Podràs parlar amb la Silvia als matins.

AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es