• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 9 - 18.30h

A AF Centre d'Estudis entenem que escola i empresa han de treballar conjuntament per millorar la teva formació

BORSA

DE TREBALL

BORSA DE TREBALL

De la mà de la plataforma líder Talent Clue, AF Centre d'Estudis ofereix als seus alumnes i empreses interessades una Borsa de Treball per a aconseguir la unió entre formació i inserció laboral.

Més Informació

FP Dual

Estudia i traballa

FP Dual

Realitzaràs les pràctiques amb qualitat de Treballador, amb tots els drets i deures que això comporta.

Més Informació

BORSA

DE PRÀCTIQUES

BORSA DE PRÀCTIQUES

Els nostres Cicles Formatius, tenen pràctiques garantides. I tenim la nostra borsa on oferim les pràctiques als alumnes.

Més Informació

Des del Departament de Relació amb les Empreses en Josep i la Marta gestionen la Formació Pràctica en Centres de Treball (FCT) i us orienta en les vostres futures carreres professionals.

Les pràctiques en empresa permeten adquirir una experiència professional en empreses i institucions que col·laboren en la formació i en la inserció laboral dels nostres estudiants. Aquesta experiència facilita a l’alumne un millor coneixement de les seves capacitat, li permet detectar els seus interessos professionals i conèixer l’entorn laboral.

Una vegada finalitzis els teus estudis, a través de la Borsa de Treball podràs accedir a opcions professionals ajustades al teu perfil professional que et podran portar a una contractació laboral.

Aquesta relació escola-empresa també ens permet conèixer les tendències del mercat laboral i adaptar així els nostres continguts per oferir-te una oferta educativa actualitzada d’acord amb les necessitats de les empreses.

Algunes empreses on els alumnes han realitzat les seves pràctiques
Tous
Derbi
Audi
DSV
FedEx
Beewow
Cozentic
AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es