• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 9 - 18.30h
Marc Clapera

Avui tenim el plaer de poder-vos presentar a algú que és molt especial per a nosaltres. És una gran persona i exalumne dels CFGS de Comerç Internacional i de Gestió Comercial i Màrqueting d'AF Centre d'estudis

El seu nom és Marc Clapera i va deixar una gran empremta al claustre de professors quan va estudiar dos Cicles de Grau Superior a AF Centre d'estudis. Per descomptat, he de reconèixer que des que va deixar la nostra escola el curs 2010-11, l'he seguit per LinkedIn.

En Jaume va cursar el Cicle de Gestió Comercial i Màrqueting (actualment anomenat Màrqueting i Publicitat) el curs 2005 — 2006 a AF Centre d'Estudis. En aquest vídeo ens explica com va ser la seva experiència al Centre. En l'actualitat, en Jaume és formador en l'àrea de Màrqueting a ESIC. Podeu veure una de les xerrades que va fer als nostres alumnes, sobre una temàtica prou important: "Parlar en Públic, amb Jaume González"

Josep Dosta

L'exitós fundador de Woodys Barcelona, dedicat a la fabricació d'ulleres de sol de fusta i guanyador del Premi Nacional de la Moda el 2016, va estudiar a AF Centre d'Estudis. Regularment, el convidem a fer xerrades pels nostres alumnes.

Juan Manuel García

En Juanma, ex-alumne del centre actualment treballa a l’empresa LIPSA com a especialista en transport de mercaderies (Senior Operations Import Export) i compta amb més de 10 anys d’experiència. La seva tasca principal és mantenir i aconseguir comptes clau mitjançant estudis de millora de les operacions de transport.
Gemma Armengol

La fundadora de White Line, va estudiar a les nostres aules els cursos 2011 —2013. Amb tots els coneixements adquirits va crear una empresa anomenada White Line, que és un showroom multimarca sostenible que representa marques de moda de producció local, artesanal i ètica a tallers de proximitat. El showroom neix el 2013 amb l'objectiu d'introduir i expandir al mercat espanyol marques que cuiden tant el disseny i la qualitat com la imatge i els valors. Actualment, White Line també és una agència de representació, distribució i comunicació que posa a disposició dels seus clients les millors estratègies per satisfer les necessitats de forma responsable.

CFGS

Administració i Finances

ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Més Informació

CFGS

Comerç Internacional

COMERÇ INTERNACIONAL

Més Informació

CFGS

Màrqueting i publicitat

MARQUETING I PUBLICITAT

Més Informació

CFGS

Doc. i Admin. Sanitària

DOCUMENTACIÓ I ADMINISTRACIÓ SANITÀRIA

Més Informació
AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es