• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 9 - 18.30h
Marc Clapera

Avui tenim el plaer de poder-vos presentar a algú que és molt especial per a nosaltres.És una gran persona i exalumne dels CFGS de Comerç Internacional i de Gestió Comercial i Màrqueting d'AF Centre d'estudis

El seu nom és Marc Clapera i va deixar una gran empremta al claustre de professors quan va estudiar dos Cicles de Grau Superior a AF Centre d'estudis. Per descomptat, he de reconèixer que des que va deixar la nostra escola el curs 2010-11, l'he seguit per LinkedIn.

En Jaume va cursar el Cicle de Gestió Comercial i Màrqueting (actualment anomenat Màrqueting i Publicitat) el curs 2005 — 2006 a AF Centre d'Estudis. En aquest vídeo ens explica com va ser la seva experiència al Centre. En l'actualitat, en Jaume és formador en l'àrea de Màrqueting a ESIC. Podeu veure una de les xerrades que va fer als nostres alumnes, sobre una temàtica prou important: "Parlar en Públic, amb Jaume González"

Josep Dosta

L'exitós fundador de Woodys Barcelona, dedicat a la fabricació d'ulleres de sol de fusta i guanyador del Premi Nacional de la Moda el 2016, va estudiar a AF Centre d'Estudis. Regularment, el convidem a fer xerrades pels nostres alumnes.

Juan Manuel García

En Juanma, ex-alumne del centre actualment treballa a l’empresa LIPSA com a especialista en transport de mercaderies (Senior Operations Import Export) i compta amb més de 10 anys d’experiència. La seva tasca principal és mantenir i aconseguir comptes clau mitjançant estudis de millora de les operacions de transport.

Pàgina 1 de 2

CFGS

Administració i Finances

ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Més Informació

CFGS

Comerç Internacional

COMERÇ INTERNACIONAL

Més Informació

CFGS

Màrqueting i publicitat

MARQUETING I PUBLICITAT

Més Informació

CFGS

Doc. i Admin. Sanitària

DOCUMENTACIÓ I ADMINISTRACIÓ SANITÀRIA

Més Informació
AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es