• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 9 - 18.30h
Marc Clapera

Marc Clapera

Avui tenim el plaer de poder-vos presentar a algú que és molt especial per a nosaltres. És una gran persona i exalumne dels CFGS de Comerç Internacional i de Gestió Comercial i Màrqueting d'AF Centre d'estudis

El seu nom és Marc Clapera i va deixar una gran empremta al claustre de professors quan va estudiar dos Cicles de Grau Superior a AF Centre d'estudis. Per descomptat, he de reconèixer que des que va deixar la nostra escola el curs 2010-11, l'he seguit per LinkedIn.

El currículum de Marc és molt gran tant en l'àmbit acadèmic com en el professional. Després d'acabar la seva etapa a 'AF Centre d'estudis' va continuar els seus estudis d'empresa BBA (Bachelor of Business Administration) a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Universitat de Barcelona. Posteriorment, va realitzar un MBA (Business Administration and Management) a ESADE.

Encara recordo que quan estudiava a la nostra escola va passar per diferents processos de selecció laboral i, fins i tot, va ser finalista més d'una vegada, com en el cas de l'empresa Casa Tarradellas. Abans d'acabar la seva etapa a la nostra escola ja desitjava amb afany tenir una oportunitat al departament de Màrqueting o Vendes d'alguna empresa que pogués donar-li una oportunitat per començar i aprendre.

La seva primera experiència laboral va ser de poc més d'un any de Product Manager Junior a ConvaTec, empresa del sector farmacèutic. Després va tenir la seva gran oportunitat a Urgal Medical, una empresa del segment farmacèutic que li va obrir les portes per aprendre i créixer. Al cap de 9 anys de treballar-hi passa per diferents llocs de responsabilitat amb grans experiències a Barcelona (Product Manager més d'un any); Singapur (Regional Business Development Manager més d'un any); Vietnam (Business Unit Manager gairebé dos anys) i Xile (General Manager durant gairebé dos anys).

Després del seu camí a Urgal Medical, en Marc ha fitxat per Smith & Nephew, també del sector farmacèutic, ocupant el lloc de Business Development Manager i destinat actualment a París.


CFGS

Administració i Finances

ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Més Informació

CFGS

Comerç Internacional

COMERÇ INTERNACIONAL

Més Informació

CFGS

Màrqueting i publicitat

MARQUETING I PUBLICITAT

Més Informació

CFGS

Doc. i Admin. Sanitària

DOCUMENTACIÓ I ADMINISTRACIÓ SANITÀRIA

Més Informació
AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es