• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 8.30 - 20h

Presentació i Instal·lacions

A AF Centre d'Estudis sempre tenim les portes obertes. Pots venir a informar-te i a visitar el centre de Dilluns a Divendres de 10 a 18h. T'esperem!

AF Centre d'Estudis és una institució privada i laica, fundada a Barcelona amb el nom d'Acadèmia Fontanella a l'any 1966 que desenvolupa la seva tasca formativa des de fa més de 40 anys en del camp de la formació professional de qualitat.

Els nostres estudis s'adrecen a aquells alumnes que volen formar part del món del treball amb garanties d'integració i alta especialització. En els darrers anys AF Centre d'Estudis ha fet un esforç per desenvolupar les branques de major creixement i valoració professional en el món de l'empresa com són l'administració i les finances, el marketing o el comerç internacional, totes elles especialitats capdavanteres i amb un progressiu creixement de la seva demanda.

Els objectius del centre es fonamenten en els professionals que formen part de l'entitat, en els valors professional i humans, en el treball del dia a dia, afavorint amb la seva tasca el prestigi de la nostra institució, sempre a la recerca de poder garantir una formació integral dels alumnes.

AF Centre d'Estudis és un centre Homologat i Concertat per la Generalitat de Catalunya.

Instal·lacions

AF Centre d'Estudis, situat al cor de Barcelona, al carrer Fontanella a tocar de Plaça Catalunya, disposa de set aules, totes equipades amb projectors de vídeo, equip informàtic multimèdia per a la reproducció de continguts dinàmics durant les classes, i sistema de condicionament d'aire per garantir un òptim ambient de treball a totes les èpoques de l'any. Biblioteca amb equips informàtics connectats a internet i impressora làser a disposició dels alumnes. Aula d'estudi amb xarxa Wi-Fi gratuïta i zona amb màquines de cafè, snacks i begudes.

Visita Virtual a les instalacions

Una de les 7 aules del centre.

Imatge de la Biblioteca.

Ordinadors de l'aula d'informatica

AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es