• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 9 - 18.30h

CFGS a Distancia

Formació professional a Distancia

Què és la formació a distància?

AF et permet cursar a distància diversos estudis de Formació Professional a través del seu campus virtual i amb materials didàctics en format digital; aquesta oferta formativa inclou també les pràctiques en centres presencials, així com un projecte final.

Com funciona?

Els estudis a distància d'AF tenen una estructura diferent dels centres presencials. En lloc de tenir un únic inici de curs en tenim dos, al setembre i al febrer. D'aquesta manera hi ha més facilitats que una persona adulta accedeixi als estudis.

Una persona pot iniciar a AF els seus estudis d'FP en algun d'aquests moments de l'any:

  • 1r semestre inici al mes de setembre (l'alumnat nou ha de fer la matrícula durant el mes de maig).
  • 2n semestre inici al mes de febrer (l'alumnat nou ha de fer la matrícula durant el mes de novembre).

Per tant, iniciar els estudis en el Trimestre d'Hivern, de Primavera o al 2n semestre no suposa cap problema.

Encara que la matrícula es faci pel Trimestre d'Hivern, de Primavera o pel 2n semestre, els mòduls, crèdits, assignatures o competències als quals s'inscriu l'estudiant són els primers del seu itinerari formatiu i, per això, comença des del principi.

Quantes hores cal dedicar a l'estudi?

L'organització dels ensenyaments a distància és molt flexible i permet que cadascú adapti l'horari a les seves possibilitats. Però estudiar a distància vol dir estudiar, i això requereix temps. Cada mòdul, crèdit o assignatura té associada una durada en hores d'estudi i cal reservar-se aquell temps per poder-la estudiar en condicions d'èxit.

En tots els estudis d'AF, on la matrícula és molt flexible, es recomana limitar el nombre de mòduls, crèdits, assignatures al temps disponible per a cada estudiant.

Normalment el primer període d'estudi amb nosaltres el nombre de matèries és fix perquè l'experiència ens ha demostrat que cal un temps extra per aprendre a estudiar en línia i organitzar-se l'agenda.  A partir del segon període, quan l'estudiant ja domina els secrets d'estudiar en línia, es pot augmentar una mica el nombre de matèries, però sempre dins uns límits.

Com m’avaluaran?

Seguint el sistema d’avaluació contínua, que es realitza per a cadascuna de les unitats dels diferents mòduls o crèdits del cicle formatiu. Es realitza a distància i consisteix en exercicis (EAC) o d'altres tipus d’activitats, i que han de ser lliurats dins dels terminis fixats, dels quals s'informa des del primer dia del semestre mitjançant el pla de treball. També realitzaràs l’avaluació final, mitjançant exercicis d'avaluació final (EAF) i/o proves d'avaluació final (PAF). Les proves d'avaluació final (PAF) són presencials i obligatòries i es realitzen al final del semestre.

fa fa-thumbs-o-up

Els cicles formatius d’FP et preparen per a l’exercici d’una professió i t’obren les portes del mercat laboral mitjançant un títol de tècnic o tècnica de grau mitjà o superior.

Realitzaràs les pràctiques en empreses, amb tots els drets i deures que això comporta.

Formació basada en l'aprenentatge pràctic mitjançant exercicis i treballs.

CFGS

Documentació i Administració Sanitària a Distància

DOCUMENTACIÓ I ADMINISTRACIÓ SANITÀRIA

Treballa al món sanitari o farmacèutic en tasques administratives en centres de salut, hospitals o la indústria biomèdica i farmacèutica.

Més Informació

CFGS

Màrqueting i publicitat a Distància

MARQUETING I PUBLICITAT

Realitza funcions de planificació, organització i gestió d’activitats de compravenda de productes i serveis, així com de disseny, implantació i gestió d’espais comercials.

Més Informació
AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es