• 93 318 93 35
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dv 8.30 - 20h

Erasmus +

Realitza les teves pràctiques a la Unió Europea

Perquè optar per Erasmus +?

A AF creiem que els programes de mobilitat internacional són un factor clau per modernitzar i internacionalitzar els nostres programes d'educació superior i, especialment, perquè els nostres estudiants siguin capaços de guanyar competitivitat en el mercat europeu actual a través d'una millora en les seves capacitats emprenedores, de gestió d'informació complexa, pensament autònom i creatiu, ús intel·ligent dels recursos i comunicació.

Com a Institució d'Educació Superior (IES), els programes de mobilitat no només ens ajuden a promoure l'excel·lència en el desenvolupament de capacitats, sinó que ens permet contribuir a avançar en un model de sistemes d'educació superior integradors i connectats que puguin contribuir a la innovació.

En què consisteix?

Les pràctiques internacionals són realment importants per aconseguir un bon domini de les llengües estrangeres, així com per millorar la qualitat de l'educació superior i la seva adaptació al món real. És per això que entenem que són de gran importància a l'hora de motivar els alumnes a adquirir capacitats transversals avançades i a interessar-se en totes les matèries.

El nostre objectiu és animar a tots els nostres estudiants a participar en el programa, ja que els oferirà interessants oportunitats educatives i laborals, fent del programa una eina més d'integració, inclusió, avanç en la igualtat de gènere i èxit acadèmic.

En suma, a AF creiem que els programes de mobilitat internacional contribuiran, tant pel seu impacte en l'alumnat com en el professorat, al fet que la formació que oferim sigui més eficaç i eficient.

fa fa-wpexplorer
Carta Erasmus concedida per la Comissió Europea a AF (Acadèmia Fontanella) Centre d'Estudis

Permet la modernització i internacionalització dels sistemes d'educació i formació d'Europa.

Millora la teva competència lingüística i impulsa el desenvolupament personal i la participació activa en la societat.

Augmenta les prespectives professionals i les opcions d'ocupabilitat de l'alumne.

Crea xarxes de treball i contactes internacionals.

AF Logo

Estudia el teu Cicle Superior al centre de Barcelona. Amb grups reduïts, tracte familiar i personalitzat i la millor relació qualitat preu.

Centre Concertat i Homologat per la Generalitat de Catalunya

Informació

Estudis

Contacta

AF Centre d'Estudis
Fontanella 19, 08010 Barcelona
93 318 93 35
640 903 359
www.afcentredestudis.es