GEMMA ARMENGOL, FUNDADORA DE WHITE LINE i EX ALUMNA D'AF

Escrit per David Pasarín.

Avui hem anat a visitar amb els alumnes de Màrqueting i Publicitat de primer curs a Gemma Armengol, ex alumna de la nostra escola i empresària del món de la moda.

Han passat ja cinc anys des que la Gemma fundés White Line, una empresa relacionada amb la moda local i artesanal, ajudant a rellançar marques menys conegudes per vendre-les i introduir-les als canals multimarca.

Des que la Gemma va passar per AF Centre d'Estudis ja vaig veure en ella un perfil molt inquiet en la recerca d'informació, molt observadora amb el seu entorn i molt exigent en la feina ben feta. La seva estada a Londres de tres anys va ser vital en la seva formació personal i el seu futur professional posterior. Va conéixer a moltes persones de gran talent creatiu i professional que li van servir com a mirall per desenvolupar una idea que va acabar quallant en White Line. Altres viatges a París, Nova York, etc... també l'han fet créixer personal i professionalment.

Web del Showrrom Vlanc de White Line

Com ens va explicar en la nostra visita, White Line és "moda sostenible" amb uns valors corporatius que potencien els talents locals i artesanals pròpis d'aquí. Vam veure el seu showroom i el cert és que té un caràcter propi que transmet un aire de posicionament fresc, una visual de col·locacions, paleta de colors, il·luminació i mobiliari que entra pels ulls i arriba al cervell generant una emoció que es pot plasmar en la venda del mostrari de les dotze marques que s'exposen i que representen el seu portafoli.

Observant la Gemma en la seva comunicació verbal i no verbal, destaca un discurs molt tranquil, carregat de saber fer, un gaudi en que que ha creat i que sent molt seu. La seva comunicació cap a nosaltres va ser molt reflexiva i racional però al mateix temps molt emocional. Dic això perquè els seus moviments de les mans estaven carregats d'emoció, detalls i sentiments que reforcen les seves paraules.

White Line li està donant a la Gemma un gran creixement personal i professional i això s'aprècia cada vegada que podem coincidir amb ella.

Moltes gràcies Gemma per dedicar-nos el teu temps als nostres alumnes. I també gràcies als alumnes per saber estar.

I qui s'atreveix ara a dir que viatjant, observant, parlant amb algú que no coneixem no es pot tenir una oportunitat de mercat i de màrqueting?

AQUEST LLOC FA US DE COOKIES I TECNOLOGIES SIMILARS.

Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que n'accepta el seu us.