Xerrada motivacional d’en Juan Manuel García

Estuardo Salazar Sánchez. Professor de Logística i de Mercats

El divendres passat, ens va visitar en Juan Manuel García ex alumne del Cicle Formatiu de Comerç Internacional (promoció 2005).

En Juanma actualment treballa a l’empresa LIPSA com a responsable d'Import / Export i compta amb més de 10 anys d’experiència. La seva tasca principal és mantenir i aconseguir comptes clau mitjançant estudis de millora de les operacions de transport.

Juan Manuel Garcia durant la seva xerrada als alumnes d'AF Centre d'Estudis

En Juanma va venir el Centre per a parlar amb els nostres alumnes del Cicle Formatiu de Comerç Internacional, tant del 1r com del 2n curs, sobre la seva experiència al món del transport i del comerç internacional i al mateix temps manifestar que malgrat la crisi financera i econòmica a Espanya i arreu del món, hi ha moltes oportunitats de treball en aquest sector, però cal formar-se contínuament per què és un sector que es troba en constant evolució i creixement.

La xerrada es va a desenvolupar d’una manera natural i amb molt d'interès pels alumnes i estem segurs que estat un glop de motivació per a cadascún d’ells, tant a nivell personal com professional.

Des des d'AF Centre d’Estudis agraïm la seva visita i aportació del coneixement del món de la logística i li recordem a en Juanma que sempre que vulgui té les portes obertes al nostre centre.

AQUEST LLOC FA US DE COOKIES I TECNOLOGIES SIMILARS.

Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que n'accepta el seu us.